Hogy lehet egy másfél éves fiú kutyát leszoktatni arról, hogy mindent megjelöljön (pisiléssel) a kertben/ház körül stb?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, mindent, ami kinn marad az udvaron, vagy a ház körül, lehugyozza (nem tudom már szebben írni, mert a pipától nem látok.) Múltkor beszökött a házba, és oldalba pisálta a szekrényt!?!?! Mivel lehet ez összefüggésben? Talán, hogy van egy lány kutyánk is (ivartalanított amúgy, tehát nem tüzel)? Vagy csak most kezd ivarérett lenni? Leszokik erről valaha?2011. júl. 7. 16:27
11/13 anonim válasza:
utolsó: lehet domináns kan kutyád - de nem veled szemben domináns a tiéd hanem a fajtársaival.
12/13 anonim válasza:
Velem szemben is az lenne, ha hagynám, de nem hagyom. Így aztán nincs probléma a jelölgetéssel sem. Pontosan ide akartam kilyukadni, hogy ahol a gazda a főnök, ott nincs ilyen probléma.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok, hogy dominancia-kérdés... Csak az a baj, hogy dog... Óriási. Járt hozzá egy kutyakiképző, aki sétálni tanította (hogy ne rántson el, ha meglát egy másik kan kutyát), de amiket neki megcsinált séta közben (ül, fekszik ilyesmi), azt nekem már az udvarban, szabadon, nem csinálja. Ráadásul a lány kutyánk miatt meg pláne úgy érezheti, hogy ő itt a főnök... :(
2011. júl. 8. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!