Hol van a Moszkva tér (Széll Kálmán tér) közelében kutyasuli? Kb mennyibe kerül egy kiképzés sorozat (vagy mi a csuda)? Meddig éri meg?
Moszkva tértől a 61-es villamossal a Hűvösvölgy megállóig majd a 64 -es vagy a 257-es busszal a kölcsey u. megállóig és onnan 1-2 perc séta. Hidegkúti kutyaiskola.
INFO: www.freeweb.hu
Én a Top Mancsot tudo ami a "közelében" van, de az is kint van a 11 kerület határában. Tudom mert mi is a környéken laktunk és kerestünk sulit. Végül egy lány jött hozzánk aki nagyon jó volt. Nem ô tanította a kutyát hanem elmondta, megmutatta h hogyan kell, kaptunk mindig házifeladatot. Ha jól emlékszem úgy volt h 3000\óra, de ha 10 alkalmat elôre fizetsz akkor 25000. Mi ezt csináltuk és ez a 10 alkalom elég is volt az alap dolgokra és a kapcsolatunk rendbe tételére. Általában az Vérmezôre mentünk ki vagy a Margitszigetre egyszer meg a Hajógyárira
Ha gondolod az ô számát meg tudom adni. Bátran ajánlom!!
3dik vagyok :o)
A Népszigetit mi is néztük de nekünk nagyon drága volt - pláne h nem tudunk volna járni hétköznaponként.
Most jutott még eszembe h talán nincs olyan messze nektek az Aquincumi sem, ami a Tímár utcai hévmegállónál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!