Hogy szerettessem meg a kutyámmal a fésülést?
Próbáld meg dicsérgetni fésülés közben, eleinte csak pár percet fésüld, majd egyre tovább, mutasd meg a fésűt mindig neki, hagy lássa mi az, esetleg ha kicsit tűri, akkor jutalmazd valami finom falattal!
Remélem menni fog!
Megkérdezhetem, hogy miért csak ennyi év után próbálod?
Az a lényeg, hogy jó dolgot kössön a fésüléshez.
Először csak pár percet fésüld, és ne is igazán fésüld, hanem gyengén húzogasd a hátán a FURminatort. Közben dicsérd, adj neki egy finom falatot. Így tovább minden nap kicsit fésüld, de először csak a hátán. Utána egyre többet és akkor fokozatosan áttérhetsz a kényesebb részekre.
Szerintem így csináld!
Sok sikert!
így csináltam kb.
először csak hát, addig csináltam amég el nem kezdett nagyon mozgolódni, ez többnyire pár perc, az elején mutattam neki a fésűt, és ha végeztem, akkor kapott jutifalit :)
Sajnálom hogy csak most kezdtem el, eddig amikor vedlett csak kihúzogattam kézzel a már kilógó szálakat, de ezen a nyáron már nagyon öregesen viselkedik, ha meleg van, akkor még sétálni sincs kedve (így nem is viszem napközben)
és úgy gondoltam, ha kifésülgetem a szőrszálakat, akkor hátha kevésbé sül meg.
Szóval próbálom fokozatosan, de ma pl alig bírt nyugton maradni. Már a háta majdnem jó, a has, láb, nyak, fej az még kicsit nehézkesebb, de már kicsit ott is fésülgettem.
Szóval nem a megjelenés miatt csinálom.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha esetleg még valakinek van ötlete, azt is megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!