Kiskutyám (yorkshire terrier) körmével mit kezdjek? Kell mondjuk reszelni vagy hasonlók?
nem tudom h a hülyeséget írni azt rám érted-e!!
én mondom azt h ne otthon vágd hanem kutyakozmetikus.
egyépként tapasztalatbol mondom 6 évig volt yorki kiskutyám és én nagyon ráfáztam azzal h nem kutyakozmetikushoz vittem hanem én vágtam, mert hallgatam olyan emberekre akik azért írtak mert h ők milyen okosak és mindenhez értenek háát igen és rossz vége lett.
szóval én akkor is azt mondom h KUTYAKOZMETIKUS
Tényleg nem rád értettem, hanem az első válaszolóra...rózsaszín körömlakk, blablabla.....:P:D
De köszi! És semmiképp nem reszelhetek le kicsit a körméből? Ne csináljak vele semmit?
Hú,nem tudom,hol élnek páran...
Szoktam vágni én is kutyakörmöt,tengerimalacét is,és igenis szoktam reszelni is,mert vágás után lehet érdes,beleakadhat mindenbe,és ha úgy alakul,lereszelgetem nekik.
Nyugodtan reszelgetheted,egy kicsit erősebb reszelővel,mint a sajátod,mert nekik a karmunk is erősebb.A lényeg,hogyha átvilágítod a körmöt,azt a részt szabad csak levágni-reszelni,amiben nem látod még az eret.Nagy bajt nem tudsz okozni,ha figyelmes vagy.
Ha véletlenül eret sértesz,Betadinos gézt szoríts rá a vérzés megszűnéséig,de akkor készülj fel,hogy az állat megjegyzi,és menekülni fog a legközelebbi karomvágás elől.
A fülszőrről nem tudok sajnos semmit,rövid szőrű csivavám van.
A fülszőrről
Köszi utolsó előtti! :)
...legalább valaki ért a dolgokhoz...:P:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!