Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyám (yorkshire terrier)...

Kiskutyám (yorkshire terrier) körmével mit kezdjek? Kell mondjuk reszelni vagy hasonlók?

Figyelt kérdés
És a fülében található szőrrel??
2009. márc. 28. 21:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
...és van, amelyiknek nagyon benő a körme (amiről persze nem tehet) és pl. műtéttel el kell tavolíttatni....ugye értitek miről beszélek?!?...:P:D
2009. márc. 29. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

nem tudom h a hülyeséget írni azt rám érted-e!!

én mondom azt h ne otthon vágd hanem kutyakozmetikus.

egyépként tapasztalatbol mondom 6 évig volt yorki kiskutyám és én nagyon ráfáztam azzal h nem kutyakozmetikushoz vittem hanem én vágtam, mert hallgatam olyan emberekre akik azért írtak mert h ők milyen okosak és mindenhez értenek háát igen és rossz vége lett.

szóval én akkor is azt mondom h KUTYAKOZMETIKUS

2009. márc. 29. 10:08
 13/20 A kérdező kommentje:

Tényleg nem rád értettem, hanem az első válaszolóra...rózsaszín körömlakk, blablabla.....:P:D

De köszi! És semmiképp nem reszelhetek le kicsit a körméből? Ne csináljak vele semmit?

2009. márc. 29. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Írtam a freemailodra!!
2009. márc. 29. 12:14
 15/20 anonim ***** válasza:
MI a véres herémért akarod egy kutya körmét reszelni? Menj el manikűrösnek és embereken éld ki ezirányú vágyaidat.
2009. márc. 29. 12:52
 16/20 A kérdező kommentje:
...:)))
2009. márc. 29. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Minek kérdezgetsz, ha te már mindent tudsz? Hidd el, akik válaszoltak, azokat nem nagyon fogja megbántani, hogy te jobban tudod...
2009. márc. 29. 17:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Hú,nem tudom,hol élnek páran...

Szoktam vágni én is kutyakörmöt,tengerimalacét is,és igenis szoktam reszelni is,mert vágás után lehet érdes,beleakadhat mindenbe,és ha úgy alakul,lereszelgetem nekik.

Nyugodtan reszelgetheted,egy kicsit erősebb reszelővel,mint a sajátod,mert nekik a karmunk is erősebb.A lényeg,hogyha átvilágítod a körmöt,azt a részt szabad csak levágni-reszelni,amiben nem látod még az eret.Nagy bajt nem tudsz okozni,ha figyelmes vagy.

Ha véletlenül eret sértesz,Betadinos gézt szoríts rá a vérzés megszűnéséig,de akkor készülj fel,hogy az állat megjegyzi,és menekülni fog a legközelebbi karomvágás elől.

A fülszőrről nem tudok sajnos semmit,rövid szőrű csivavám van.

A fülszőrről

2009. márc. 29. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:
a yorkinak fekete a körme,nem nagyon lehet "átvilágítani".
2009. márc. 30. 12:18
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó előtti! :)

...legalább valaki ért a dolgokhoz...:P:DD

2009. ápr. 4. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!