Mit tegyek a körmével?
Figyelt kérdés
A keverék kutyusomnak még nagyon kis korában letört az egyik körme, konkrétan inkább feltört, de nem esett le. Azóta ez a köröm letörés mindig kísérti szegényt..úgy 2 havonta folyton sántít a mellső lábára, feltörik rajta a köröm, de nem akar leesni. Nem nagy, de mindig hülyén gyógyul be, ferdén. Ezért hamar letöri újra. Szerintetek mit tegyek?2011. júl. 4. 22:25
1/4 anonim válasza:
kozmetikus levágja ha le tudja mert vannak benne erek és ha túlvágják akkor vérzik.de ha nem tudod te levágni akkor hagyd a kozmetikusra. 500 ért szerintem megcsinálja a lábain és kész :)
2/4 A kérdező kommentje:
de attól ugyanúgy fog neki fájni szerintem, max. nem annyira intenzíven. itt a baj a köröm ágyánál van szegénynek..:( ficeg az egész köröm, és ahelyett, hogy leesne, felületesen begyógyul.
2011. júl. 4. 23:27
3/4 anonim válasza:
Vidd el állat orvoshoz, de ne ilyen megbízhatatlanhoz ( nálunk van ilyen sajnos ) és meséld el mi baja mi történt.. és az orvos segít rajta :)
4/4 anonim válasza:
Farkasköröm-szerű fattyúköröm van a kutyám első lábain(bocs,de nem tudom jobban leírni).
Nemsokára amputálják ezeket az ujjakat mindkét első lábáról,és többet nem lesz ilyen gond.Neki is kb.kéthavonta letörik,fáj és vérzik utána napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!