Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudok csinálni a kiskutyám...

Mit tudok csinálni a kiskutyámmal?

Figyelt kérdés

Két napja kaptuk a kutyust!Nagyon sokat vakaródzik!Ma megfürdettem bolhairtó samponnal és közben észre vettem hogy tiszta seb a kis teste!

Mit csináljak?:(

2009. márc. 28. 20:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy egy tündéri palota pincsiröl van szó!
2009. márc. 28. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kutya?
2009. márc. 28. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:azért kérdeztem mert a samponon rajta van h milyen idős korol lehet használni.

a seb valószinűleg a vakarózástól van, én a helyedben elmennék az állatorvoshoz ő biztos megtudja mondani mit csinálj vagy ad valami oltást,gyógyszert.nem biztos h bolha (mondjuk valószínuleg az de nem iztos).

JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!remélem nem olyan súlyos

2009. márc. 28. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy samponos fürdetés most jót tesz neki.

Nagyon sok mindentől vakarhatja sebesre magát. lehet, bolha, atka, rüh és allergia is. Mindnek más a gyógyítása.

Vidd el orvoshoz. csinál bőrkaparékvizsgálatot, megállapítja, hogy mitől van és elmondja, hogyan gyógyíthatod. (Oltásokra nincs szüksége? Azok miatt is dokihoz kell vinned!)

2009. márc. 28. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
első és második vagyok :D : a sampon tényleg nem biztos h jót tett neki nem akkarlak ilyezgetni , de hogyha sebei vannak akkor a sampon az ki is marhata vagy ...
2009. márc. 28. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindentől lehet ilyen tünet a kutyán, mindenképp vidd orvoshoz, itt csak találgatunk vaktában.

Bolhaallergia vagy gomba a leg valószínűbb. Egyiket sem tudod regyedül megoldani.

2009. márc. 28. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Vidd orvoshoz!

Az ilyen akár még rüh is lehet, de persze lehet, hogy a sebek a kaparózástól vannak csak.

2009. márc. 29. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!