Mit tudok csinálni a kiskutyámmal?
Két napja kaptuk a kutyust!Nagyon sokat vakaródzik!Ma megfürdettem bolhairtó samponnal és közben észre vettem hogy tiszta seb a kis teste!
Mit csináljak?:(
első vagyok:azért kérdeztem mert a samponon rajta van h milyen idős korol lehet használni.
a seb valószinűleg a vakarózástól van, én a helyedben elmennék az állatorvoshoz ő biztos megtudja mondani mit csinálj vagy ad valami oltást,gyógyszert.nem biztos h bolha (mondjuk valószínuleg az de nem iztos).
JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!remélem nem olyan súlyos
Nem biztos, hogy samponos fürdetés most jót tesz neki.
Nagyon sok mindentől vakarhatja sebesre magát. lehet, bolha, atka, rüh és allergia is. Mindnek más a gyógyítása.
Vidd el orvoshoz. csinál bőrkaparékvizsgálatot, megállapítja, hogy mitől van és elmondja, hogyan gyógyíthatod. (Oltásokra nincs szüksége? Azok miatt is dokihoz kell vinned!)
Sokmindentől lehet ilyen tünet a kutyán, mindenképp vidd orvoshoz, itt csak találgatunk vaktában.
Bolhaallergia vagy gomba a leg valószínűbb. Egyiket sem tudod regyedül megoldani.
Vidd orvoshoz!
Az ilyen akár még rüh is lehet, de persze lehet, hogy a sebek a kaparózástól vannak csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!