4 hónapos, foxterrier szuka kutyám szeretném eladni. Mely oldalakon hirdessem, aminek nagy a látogatottsága?
Mi visz rá valakit hogy megváljon a kutyájától? 2 hónappal ezelőtt nem volt családi ok?
Egyébként expresszen hirdesd, már ha komolyan gondolod.
Én legszívesebben sírnék, annyi hasonló hirdetés van rajta. Tudom ez a én bajom...
Egy ismerőstől vettük a kutyát, nincs törzskönyve, és képzeld Nekem is rossz megválni tőle, de muszáj, nem részletezném miért, mert nem ide tartozik.
Köszönöm a válaszokat!
akkor add örökbe. Ingyen.
Pénzért sanszod sincs.
Max. ha ingyen hirdeted....Nézd meg hány fajtatiszta foxi vár gazdira menhelyeken:(
Hivatalosan csak az fajtatiszta aminek papírja van.
Aminek nincs,annál nem tudhatod, hogy ki volt pl. az egyik nagypapa. Akkor se tudhatod,ha ismered a szülőket. Ennyit erről.
Akkormonddmeg a szüleidnek,hogy ingyen is rengeteg foxi van,pénzért nem fogjátok tudni eladni. Tedd fel az expressre ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!