Ezek után jöhetne az új kutya?
Van 2 kutyánk, egy az enyém, másik a testvéremé. Az enyém most fogja elvégezni a kutyasuliban az alapot, a másik kutyust is így tanítjuk, sulis módszerrel. Minden nap egy fél órás séta reggel, ugyanez este, reggel általában bicajjal, görkorival. A héten 1-2szer 2-3 órás séta. Na most, nemrég voltunk nagymamámnál, ahol rengeteg befogadott keverék kutyi van. Nevelés az nulla, kicsi a hely, enni nem tudom hogy esznek, séta nincs, de nincs rossz dolguk...
Na én, megláttam egy kutyát, aki nagyon szimpatikus volt nekem, kicsit félénk, kb 3 éves, odajött hozzám, a tanult módszerekkel üdvözöltem, utána követett, stb. És az lenne a kérdésem, hogy időbe beleférne, de szerintetek jöhetne még egy kutya? Szerintem igen, d más válaszára is kíváncsi vagyok. Meg tudnám még tanítani a fegyelemre? Elvileg a 10 éves kutyát is lehet tanitani... Amig meg nem győződök arról, hogy jó helye lenne, apéékat nem kérdezem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!