Az emberek miért inkább ide írkálnak ahelyett, hogy elvigyék a kutyát orvoshoz ha baj van?
Ha pedig azt tanácsoljuk,hogy vidd el orvoshoz,mert muszáj akkor fel vannak háborodva,hogy nem ez volt a kérdés..
De komolyan szerintem nem sok állatorvos ül a gép előtt arra várva,hogy válaszoljon sőőőt egyik sem tud átküldeni gyógyító energiát az állatnak.
az interneten mindenre van válasz ezt ők is tudják, de hülyék ahhoz hogy megértsék, ezért kell elvinni orvoshoz azt a dögöt akit állítólag családtagként kezelnek.
Én szeretem a kutyákat és ha lenne elvinném rendesen állat orvoshoz is, hiába ibeaszottul drága. Mert nem akarom kínozni.
gondolom egyik se akar pénzt kiadni és lusták.inkább megvárják,hátha kapnak vmi jó kis házi gyógymódot,aztán megússzák ingyen,nem kell kocsiba pattani munka után(amit majd kitakaríthatnak mert szőrös lesz),stb...
de az ilyeneken és is elcsodálkozom minden alkalommal.
meg persze a gyerekek,akiknek nincs pénzük,anyuci-apuci meg b.szik az egészre
Ha törődnének velük egy állatorvos fórumán kérdeznék meg, ah van ilyen. De szakosodott fórum ahol biztosan talál tapasztalt állattartókat biztosan van.
ez nem egy hiteles fórum ha az egészségről van szó. Meg lehet kérdezni mi a neve a zöld tarajos piros szemű kék aligátornak, de ha az lila lesz akkor nincs mit tenni dokihoz kell menni.
12:08
Hogyne.
Leírnak egy rakás tünetet,amik kb.tizenötféle betegség tünetei lehetnek,és mind másféle kezelést igényelhet.
Hogy lehetne látatlanban diagnosztizálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!