Fél éves kiskutyám cipő mániás. Hogy szoktassam le róla?
Nem szétrágja, hanem beviszi a kosarába. Meg amikor eszik a kajáját beledobálja a cipőkbe. A cipőkön támaszkodik. A labdáját beledobálja.
Tegnap már a magas sarkú szandálomat is a kutyakosárból kell kivennem.
Please! Hogy szoktassam le?
Tele van jutalom falatokkal, ilyen rágósokkal amin dolgozik. Jelenleg 2 csontos jutifalat meg egy fogápolós van a "földön"....
Jó hogy mondod... kiskutyám begyűjtötte édesapám félpár zokniját :)
No meg mikor teregetünk ^^" kosár a földön, és abból lopkodja a zoknikat, meg a bugyikat ^^" Moshatjuk ki őket újra... ^^"
18:04 jah... újságtól fél, piciket szoktam rá koppintgatni (ezt akkor alkalmaztam amikor az ágyról szoktattam le) Hamar megértette... :))
De szerintem leginkább a csörgésétől fél, mert nagyon picit koppintottam rá, részemről vakargatásnak mondanám... :)) Nem szeretem bántani :/
Elég a cipővel 2x - 3x rákoppintani (nem nagyot, de azért érezze) az orrára! A kutyának az orra a legérzékenyebb része.
Amikor felvette a cipőt, papucsot, akkor rögtön elvenni tőle, és azzal rákoppintani az orrára, meg fogja tanulni percek alatt, hogy azt nem "célszerű" bántani.
Hűűű fokhagyma :D Bekenem, oké kutyám nem eszi meg...
De elmegyek vendégségbe levezem a cipőm, kicsit furán néznek majd a fokhagyma szagtól :D
(nah jó annyira csak nem büdös :P)
De az rajta is marad?? (mármint a fokhagyma)
Tisztelt Állatvédő!
Generációk nőttek fel úgy, hogy a szülők már egész kis korukban is rácsaptak a gyerek popsijára, ha a szép szóból nem értett, mégsem lett semmi bajuk!
A kutyust sem "agyonverni" kell, csupán megfenyíteni egy kis oda-koppintással, és abból is érteni fog!
Ez még nem állatkínzás, egy-két ilyen nevelés-jellegű megmozdulástól még lehet valaki jó gazdája a kutyusnak. Inkább most kiskorában tanuljon rendet, mint felnőtt korára legyen egy kezelhetetlen eb.
Nézd meg, hogy a válaszolók legtöbbje ezt a módszert hasznosnak találja!
Érdekes, amit írt az utolsó, mert mi még 1x sem vertük meg egyik kutyánkat sem, pedig 2 amstaffról van szó, akik ismerik a fajtát tudják, h. állandó próbálkozások vannak, keményen kell őket nevelni és sorolhatnám, és mégi szófogadóak, okosak, bármit mondok megcsinálják.
2 évesek, minden np járunk kutyák közé velük, 1x sem verekedtek.
Akkor ők most csodakutyák, hogy verés nélkül értük el, hogy ilyenek lettek?
Az orra koppintás, ütés a legnagyobb baromság amit valaki tehet egy kutyával. Épp a legérzékenyebb, legfontosabb érzékszerve, amit TILOS bántani. Válaszd a fenekét, ha már csak ennyire vagy képes, hogy így éred el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!