Melyik kutyafajta aranyosabb?
Figyelt kérdés
www.goole.hu Bocsi de képet nem tudtam felrakni!!!
ausztrálselyemszőrű terrier
yorkshire terrier
bolognai pincsi
dalmata
amerikai cocker spániel
havannai pincs
németjuhász
jamthund
szibériai lajka
shiba
shikoku
toy uszkár
görlandi kutya
Törpe shauzer
2011. júl. 2. 10:51
1/15 anonim válasza:
Egyértelmű a németjuhász a best. én egy vonalat huztam, és leirom őket?
----------------------------------------------------------
a vonal alatt a kiskutyák szerepelnek
3/15 anonim válasza:
német juhász és berni pásztor két kedvencem
4/15 anonim válasza:
Ez mindig a kutya személyiségétől függ. Ismerek egy halálian édes, tündér argentín dog kislányt, és ismerek egy nagyon mogorva uszkár kislányt is.
Ha választani kéne, én a németjuhászra szavaznék, de csupán szimpátia miatt.
5/15 anonim válasza:
Személy szerint a dalmata a legaranyosabb ezek közül.
6/15 A kérdező kommentje:
légyszi olyan kutyafajtát ne irjatok ami nincs benne
2011. júl. 2. 11:15
7/15 anonim válasza:
szerintem az összes elhangzott fajta benne volt a berni kivételével
amúgy én a spánielre szavaznék..^^
8/15 anonim válasza:
Nkem mindegy csak kutya legyen. De a kedvenceim között ott van a törpe shnauczer és az amerikai cocker spániel. Amúgy ezeken kívül is van nekem pár pl.: magyar vizsla, angol bulldog, tacskó, de szeretem még a pit bullt is.
9/15 anonim válasza:
berni pásztor és német juhász. de őszintén nekem a legkedvesebbek a keverék kutyák, olyan kis odaadóak. Nekünk mindig 2 kutyánk van, egy fajtiszta és mindig hozunk ki egyet menhelyről...ill legutóbb találtam egy német juhász keveréket.
10/15 anonim válasza:
12:15-ös vagyok. Nekünk van egy keverékünk és egy fajtatisztánk, én igazából a keverék, rövid szőrűeket szeretem. A keverékek ráadásul egészségesebbek és nem olyan kényesek, de ez egyedtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!