Hogy tudnám hozzászoktatni kutyusomat másik táphoz?
van egy 2 éves tacskó kutyusom. 1 éve van nálam. semmi más tápot nem eszik csak a pedigree-t. az összes tápot megvettem neki, de egyiket sem eszi meg csak a padigree-t.100.00 forintot már biztos elköltöttem tápokra!próbáltam egy másik tápot kirakni eléje, semmi mást, hogy majd megeszi. de nem ette meg, inkább hányt:S hogyan tudnám hozzászoktatni a kutyát másik táphoz?? főzzek a táphoz húst??mindennap nem tudok húst főzni neki..
köszönöm válaszokat!
Mi ez, hogy nem ette meg, inkább hányt? Mitől hányt? Azt ne találd ki, hogy ezzel akarta jelezni neked, hogy nem ízlik az új táp :D
Soha sem egyből váltunk tápot. Hanem fokozatosa, egy hétre lebontva. Első héten csak egy kicsit keversz az új tápból a régihez, második nap egy kicsit többet. 4. napra már az új tápból adsz többet, a régiből kevesebbet, 7. napra pedig mehet egészen az új (persze a mennyiségekre figyelj oda).
Így megelőzhetőek a gyomorbajok.
Leteszed elé a kaját, 5 percig kinn hagyod, ha nem eszi meg, elveszed előle, és ennyi. Ha nem beteg, nincs szervi baja, akkor pár nap múlva megunja az éhséget.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!