Mit csináljak a kutyámmal, hogy ne csinálja ezt? Több információ lejjebb!
Figyelt kérdés
Elviszem sétálni szépen el megyünk egy földúton visszafele meg megbolondul. Leül a fa mellé és nem mozdul...rángatom hívom de semmi. Bezzeg mikor apám kiszól neki, hogy most azonnal menjen akkor csak úgy fut be mint akit puskából lőttek ki. Pedig én is határozott vagyok. Ha kell rá csapok az orrára de semmi. És apám meg meg sem verte csak rosszul szol rá és engedelmesedik. Bordeuxi dog-ról van szó sajnos nem emelhetem fel és vihetem be a ház udvarára...Mit csináljak vele? Mit tehetek ellene?2011. jún. 30. 20:04
1/2 anonim válasza:
Próbáld ne engedni a fa mellé...(DECSAK HA TUDOD!!!)És akkor talán sikerül nem megbolondulnia,vagy útközben adj neki egy két jutalom falatot és akkor mindig rád figyel hogy mikor adsz neki még egyet.De ha ez sem sikerül akkor meg nem tudom hogy mit csinálj.Remélem tudtam azért segíteni. Sok szerencsét!!
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg apukádat tekinti falka vezérnek és nem téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!