Nem lesz baja tőle? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A kutyusom főtt kaját kap táppal ( dog chow bárányos kölyökkutyatáp. Az eladó elfelejtett utánrendelni a boltban,és most nincs. Végigjártam a boltokat,de csak chappi,darling,morzsi,meg ilyenek vannak,és junior vagy puppy sehol sincs. Megvettem a Morzsi prémium ( gondolom milyen prémium lehet, 200ft/kilóért... )3 kg-os tápot. Nem lesz baja,ha hétfőig ezt keverem a főtt kajához? Abban van rizs,zöldség,hús,csak annyit nem tudok beszerezni,hogy csak azzal etessem,így muszáj keverni.
Kicsit aggódom,hogy nem kölyköknek való táp,de a boltban csak hétfőn lesz olyan,és sehol nincs a városban több helyen :(:(
Jé, van olyan kutya, ami csak ilyenen él és jé, semmi baja tőle.
Max a hirtelen tápváltástól lehet egy kis hasmenése, de semmi extra, szal ne ijedj meg, ha kicsit hígabbat csinál.
Nyugi én a másfél hónapos Bolognesémnem adtam 10 és 20 kilós,felnőtt kutyáknak való tápot,mert nem volt más :(
Ezt a pár napot kibírja! ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!