A "Topi" név jó egy tacskó kiskutyának?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik :)
csak kíváncsi vagyok mások véleményére is :D
2011. jún. 30. 08:56
2/31 anonim válasza:
persze, nagyon aranyos név, nekem tetszik. és a legfontosabb, hogy neked i tetszen, ne másoknak.
Imádom a tacsikat:))
3/31 anonim válasza:
Nagyon jó. Nálunk a Topi a német vizslánk volt. Sajnos már elpusztult.
4/31 A kérdező kommentje:
Örömmel hallom :)
egy hét múlva lesz meg a kicsike :)
remélem jól elleszünk :)
2011. jún. 30. 09:09
5/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
2011. jún. 30. 09:10
7/31 anonim válasza:
Pont kiskutyának való :) Sok örömet hozzá! Látom 98-ban születtél, nekem is van egy kutyám (szintén tacskó), aki 98-ban született, meghatározta a gyerekkorom. Most már öreges, de nagyon szeretjük.
9/31 A kérdező kommentje:
9:12 nem harci kutyát akarok nevelni :S kímélj meg az idióta hozzászólásoktól :S
2011. jún. 30. 09:31
10/31 A kérdező kommentje:
igen 98-ban születtem :D volt már 2 kutyám is de azok nem viselkedtek jol pedig jol neveltük és megadtunk neki mindent amit egy kutyának kell :(
már tacskóm is volt de az még nagyon kiskoromban, nem is emlékszem már rá, neki vacak volt a neve :D
2011. jún. 30. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!