Nemsokára nyitok egy kutyakozmetika szalont. Valami jó kis név kéne az üzletnek. Tudtok ajánlani vmi találó nevet?
Figyelt kérdés
Amikre gondoltam, sajnos már "foglaltak" és kifogytam az ötletekből.2009. márc. 27. 06:53
1/17 anonim válasza:
Nyír-Lak
Bír-Lak
Dog Park
Kócos
Tappancs
2/17 anonim válasza:
CSINI BUKSI
MORZSA-BORZSA
SOK SIKERT A SZALONODHOZ!Nagy álmom, hogy saját kutyaszalonom legyen, de sajnos nekem nincs rá pénzem, de ha lenne ilyen nevet adnék neki.
4/17 anonim válasza:
Az én kozmetikám neve Nico volt. Sajna, már nem foglalt... :-(((
5/17 anonim válasza:
fodri-bodri
tiszta buksi,rendes gazdi
7/17 A kérdező kommentje:
Jóóó, nagyon jók is vannak:-D Köszönöm szépen, jöhetnek még.A végén eredményt "hirdetek". ;-)
2009. márc. 27. 08:54
8/17 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, h miért nincs már Nico kozmetika?:(
2009. márc. 27. 08:57
10/17 anonim válasza:
Sajna, túl sok kozmi volt a környéken. Én úgy gondolom, hogy az igazi pénz az oktatásban van. Imádtam, de bezárt a bazár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!