Tigberra kérdése:
Szerintetek jol all egy feher kutyuskanak egy barnas ruhacska? (kep lent)
2011. jún. 29. 12:33
11/15 anonim válasza:
Láttam múltkor 35 fokban a Blahán a villamosmegállóban egy tipikus plázapitsa csajt egy szerencsétlen kis szőrmók divatkutyával.A kutya fel volt öltöztetve!
Na mondtam is a csajnak a véleményemet rendesen.
12/15 anonim válasza:
"Kuyuskának..ruhácska" ??
Elolvastam a címet és kirázott a hideg... :S
13/15 anonim válasza:
Nagy hidegben.
(Little Red, ezek nem olyan kutyák. Kicsi, társasági szobakedvencnek kitenyésztettek.., nagyon hidegben (TÉLEN) egy lakásban tartott ehhez hasonló kutyára nem árt egy vékonyabb kabát.)
Dobermannomnak is van egy fekete esőkabátja, mert így kevesebbet kell törölgetnem séták után, ha esett az eső.
14/15 anonim válasza:
én is adok ruhát a szobatacskómra -17 fokban, de divatból nem kinzom szerencsétlent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!