Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a 3 napos kutyus nem eszik...

Ha a 3 napos kutyus nem eszik rendesen erőszakosan kell neki adni inni/enni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kicsi kutyának szopnia kellene. Ha nincs mamája, tápszerrel /és nem táppal!/ etetni kell. Figyeld meg, hogyan, mennyit eszik és ürít-e rendesen. És vigyázz, mert neki nagy melegre van szüksége. Egy ölebnek pld. 35 fokra!!!
2009. márc. 26. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:

17:41

Azért hogy te is tudj valami hülyeséget kérdezni!:)

2009. márc. 27. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
az egyik ismerösömnek a n nlmetjuhásza meghalt szülés közebn tavaly. ott maradtunka acsajjal,mega 6 kölyökkel "árván"kecsketejjel szoptattuk öket,. megmaradt mind a6 mára csodás nagy testü boldog kutyik.mi meg büszkék voltunk magunkra ..igaz nehéz volt,mert 2-3 oránként etettük öket,de megérte.a kecske tej nagyon táplálo.tudom ajánlani
2009. márc. 27. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Már bocsika, de egyátlán nem hülység,mert a táp és a tápszer között ég és föld a különbség, egy 3 napos kutyánál! Vagy te nem így gondolod? Nem nekem kéne tudni, hogy mit írsz oda, ha nem tudod rendesen kiírni!
2009. márc. 27. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Jah és gondolom én vagyok a hülye, aki esetenként 12 kiskutyát cumiztatott már kétóránként éjszaka is! És nem táppal, hanem kecsketejjel... Gondolom több kutyád volt, mint mint nekem, azért kell itt megkérdezned, hogy mit csinálj egy kiskutyával... Nem engem minősít, ha lehülyézed a válaszom... De akkor máskor na írd ki... Ha meg talán az zavar, hogy rosszul írtál valamit, akkor sajnálom...
2009. márc. 27. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, persze a 12 egy alomban volt. Egy malamut szukáé... Ha meg már itt tartunk akkor milyen az az erőszakosan enni adni? Talán úgy kéne helyesen, hogy erőszakkal megpróbálni megetetni.
2009. márc. 27. 16:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó igazad van!én még nem neveltem kiskutyát!És az a helyzet nagyon szeretném ha megmaradna azért nem gondoltam végig a kérdésemet,válaszomat...
2009. márc. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!