Milyen kutyám legyen?
Nos szeretnék egy kutyát. De milyet?
Szerettem volna egy Bulldogot de rájöttem hogy kib*szott drága, aztán egy bernáthegyit de annak meg túl meleg van,meg túl nagy, meg túl sokat zabál...,egy dalamtát de abból kevés van és süket..., egy bassettet de túl vadászós a magyar vizslával ugyan ez a képlet most jelenleg a shar pejnél tartok
a shapei meg nagyrészt vesebeteg, soknak műteni kell a szemét, hajlamos a bőrgombára, csak, hogy kedvet csináljak hozzá. A dalmatákkal nem a süketség hanem a vesekő a probléma. De mind a két fajta esetében eltelhetőek a gondok ha normális tenyésztőtől veszed.
Bár ha nem akarsz rá költeni akkor szerintem keress a menhelyeken.
Először azt kellene figyelembe venni:
1. Mennyi pénzed van megvenni?
2. Mennyit tudnál rá szánni havonta? (táp, jutalomfalat, esetleg orvos)
3. Mennyi időd van vele foglalkozni?
4. Hol tartanád?(lakás, kert, mindkettő)
szerintem ilyen: [link]
nem eszik sokat, nincsenek örökletes betegségei és kevés foglalkozást igényel. Szerintem ideális lenne neked.
Nekem 3 kutyusom is van.:D
tacskó,német juhász,skót juhász..:D
én a skót juhászra szavazok.:D
még csak 6 hónapos.de nagyon kitartó,gyorsan tanul,hűséges,játékos,és gyönyörű a bundája.az apukája miénknek díjnyertes.ha egy kicsit nő remélem a miénk is az lesz.:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!