Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya nem tud belegondolni...

Egy kutya nem tud belegondolni abba, hogy meg is halhat?

Figyelt kérdés

Mert mondta ismerősöm sok kutya, nem fél attól,(vadászkutyák, rendőrségi kutyák, mentőkutyák) hogy lelőhetik őket, egy vad megölheti őket, a bűnöző megölheti, ráomolhat egy romos ház.

Mert nekik meg sem fordul a fejükben, hogy ilyen megtörténhet, és meg is sérülhetnek, vagy meghallhatnak.

Komolyan nem képesek ilyenre gondolni?

2011. jún. 27. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen. Egy kicsit másképp műxik az állatok egója, mint az emberé. Meg nem tudnak úgy gondolkodni sem.

Hány éves vagy? :)

De ami még érdekesebb, hogy egy kutya képes halálra futni magát. Pl egy vadászkutyában annyira benne van az űzhetnék, hogy simán kinyírja így magát ha belelendül.

2011. jún. 27. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem. Ahhoz magas szintű absztrakt gondolkodás kell.
2011. jún. 27. 21:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Hogyan lennének? Még sosem történt velük ilyen, ezért azt se tudja hogy előfordulhat. Gondolj te bele úgy hogy még sosem láttál, hallottál olyanról. Remélem érted.. :)
2011. jún. 27. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Az állatok nem képesek a halál gondolatára. Na jó, talán a majmok, delfinek, elefántok igen. De ők messze vannak a kutyától.
2011. jún. 27. 21:38
 5/18 A kérdező kommentje:

"Még sosem történt velük ilyen, ezért azt se tudja hogy előfordulhat."

Én sem ugrottam még le a 12. ről, és nem is láttam még senkit leugrani, és meghalni, de azért nem tenném.

2011. jún. 27. 21:39
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tisztába vannak vele, hogy megsérülhetnek..
2011. jún. 27. 21:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a kisgyerekek sem félnek, mert még nem sérültek meg komolyabban. Múltkor egyik gyerek le akart ugrani a kb 20 méter magas lelátóról. Úgy rohant oda az anyja, hogy megfogja.

Hát nem tudtam megszólalni.

2011. jún. 27. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A I. és II. Világháboróba a gyerekeket tartották a legjobb katonáknak, mert nem féltek a haláltól, nem fogták még fel.
2011. jún. 27. 21:47
 9/18 anonim ***** válasza:

"Én sem ugrottam még le a 12. ről, és nem is láttam még senkit leugrani, és meghalni, de azért nem tenném."

Mert tv-ben, ujsagban, emberektol, halottad hogy halalos elmeny.

2011. jún. 27. 22:53
 10/18 anonim ***** válasza:
egyszer láttunk egy kutyát (miközben mentünk be a városba a faluból) állt az út egyik szélén. egyik lába felemelve, látszott rajta hogy fáj neki. és szétnézett az úton. szabályosan mindkét irányba. gondolom előtte elüthette egy kocsi, és megtanulta a leckét :)
2011. jún. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!