Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 napos kiskutyát hogyan és...

3 napos kiskutyát hogyan és mivel etessem? És mennyi esélye van h megmarad?

Figyelt kérdés
Hétfő reggelre születtek meg vagy 10 kiskutya szerda este már csak kettő volt és az anyjuk is betegnek tűnt.És csütörtökre ezt az egyet is magára hagyta..szeretnék neki segíteni segítsen nekem is valaki...
2009. márc. 26. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős helyzet.. csak nekem kiscicával volt így. Az anyja otthagyta, meg a teje is elment, de volt már egy hetes azt hiszem. Elkezdtük fencsendővel etetni rendes mézzel amibe egy kis mézet tettünk. De szegénynek ettől ment a hasa. Aztán elmentünk az állatorvoshoz és ő mondta, hogy vegyünk a rossmanba ilyen macskatejet, mert itt már megszünt az állatgyógyszertár és legközelebb csak Miskolcon van. Etettük ezzel immár rendes cumisüvegből, de ez sajnos nem volt elég tápláló és rá is volt írva, hogy nem helyettesíti az anyatejet. Aztán, a szomszédunknak van kisbabája és ő adott nekünk tápszert. Ezzel etettük és nagyon ízlett neki. És mikor már azt hittük, hogy megmarad... elpusztult. Valószíbüleg bélelzáródása lett.:( Nagyon megsírattam. Mindig nyüszített szegény ha nem vettem ölbe. Vele jártam, az ölembe aludt, nagyon megszerettük egymást. Mintha én lettem volna a mamája. Volt olyan is, hogy bent aludt. Most, hogy ezt leírtam, a sírás kerülget...

A kertbe eltemettük, van neki egy kis keresztje is. Halottak napján egy kis mécses is égett neki.

Ez volt az én történetem, de remélem neked sikerül felnevelni a kiskutyát! Szerintem is legjobb lenne, ha keresnél egy pótmamát. Mostanában születnek kiskutyák elég sok helyen szóval remélem sikerül találnod.

Sok szerencsét!!!!!!:)

2009. márc. 26. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:

*rendes TEJJEL amibe egy kis mézet tettünk

Bocsi, elírtam.:S

2009. márc. 26. 13:26
 13/19 A kérdező kommentje:
És abba az esetben mit csináljak ha csak nagyon minimálisan eszik?ERőszakosan próbáljam meg?
2009. márc. 26. 14:33
 14/19 anonim válasza:
Tényleg, a plüsst kifelejtettem. Az is fontos mindkét részről...
2009. márc. 27. 13:08
 15/19 anonim ***** válasza:
ők nagyon keveset eszznek még.1kb.2 evőkanálnyit.de szerintem sokat mondtam.nekem a kistestű kutyáim 6hetesen ettek 1 evőkanálnyi kaját.feltétlenűl lássa orvos,mert anélkül a pótmama se jöhet szóba,mert mi van,ha valamilyen fertőző betegsége van(vagy már tudod,hogy mi lett a többi kicsivel és az anyával?)és akkor a potmamát és annak a kicsinyeit is megfertőzheti.
2009. márc. 27. 13:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen eddigi válaszaitokat!Egy hetes a kicsi eszik rendesen bár éjszaka óránként kel fel de kb hajnali 5től alszik 9ig szeretném tudni hogy ez baj vagy nem?
2009. márc. 30. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:
nem,nem baj.nálunk két kicsi volt,az első két héten éjjel rengeteget fennt voltak.(meg mi is).mondhatni pokoli volt.(velünk egy szobába és sírtak)a 2.héttől a 4-5ig sznte semmi probléma nem volt.amikor elkezdtek rosszalkodni azt is általában éjjel csinálták,nappal rengeteget aludtak.én már 3hetesen beiktattam egy étkezést nekik(jo minőségű száraztáp beáztatva,pépesítve villával),aztán fokozatosan egyre többszöri étkezés volt.előzör mindent csak megkóstóltattam velük.sajt,főtt csirke(ez a kedvencük),meg maradt a beáztatott száraz.vagy jo minőségű konzerv.
2009. márc. 31. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus?ha jol számoltam azota kb.2hetes
2009. ápr. 6. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi vagyok.remélem jól van.:-)
2009. ápr. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!