Sárgabarackot ehet egy kutya?
Figyelt kérdés
Érik a sárgabarack az udvarunkon, és a tacskóm feleszi ami lehullik. Csak az érettet. A magját nem eszi, azt szépen körbe rágja. Lehet valami baja? Vagy csak max hasmenés?2011. jún. 26. 19:53
1/9 anonim válasza:
Nálunk is eszi a kutya a sárgabarackot, de eddig nem volt semmi baja. (3
2/9 anonim válasza:
persze,hogy eheti. Az állatoknak is szükségük van a gyümölcsre és a zöldségekre.
3/9 anonim válasza:
nekem a régi kutyám kölyök korában a banántol kezdve az uborkáig mindent megevett, aztán felnött korában leszokott erröl, öreg korára már kifejezetten finnyás lett. nem volt semmi baja attol, hogy nem csak száraztápon meg huson élt.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak most olvastam ezt [link] ami kicsit elbizonytalanított. De akkor nem parázom.
2011. jún. 26. 19:59
5/9 anonim válasza:
nekem az óriás schnauzerem a szilvát ette meg ya málnát legelte. Semmi baja nem lett.
6/9 anonim válasza:
nálunk meg rászokott a gyümölcsre a kutya. folyton feleszi a meggyet meg a szilvát a fa alól, még a házba is bejött és lelopta a fél almát az asztalról.
adtam neki paradicsomot meg paprikát is és megette. a mandarint különösen szereti.
sok mindent feleszik és nincsen tőle baja.
7/9 anonim válasza:
Az enyémnek sem volt még tőle soha semmi baja
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja. Nálunk a vizslák a szilvát eszik, a macska meg a rétesért volt megveszve. :D
9/9 anonim válasza:
Nálunk az uborka és a saláta a favorit XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!