Hogy taníthatom be, hogy a kutyám így lassan menjen? (video)
http://www.youtube.com/watch?v=OgdttKGgvlg&feature=related
Annyira hatalmas, hogy ilyen lassan, félelmetesen oda megy valakihez, mint valami megállíthatatlan terminátor.
Hogy tanították ezt be a kutyának?
félelmetes? szerintem irtó cuki! (L)
szerintem meg kell tanítani a kutyának a lassan parancsot. pórázra veszed, és normál tempóból lassú lépésre váltasz, mondod neki hogy lassan. ha felveszi a tempódat megjutalmazod, ha nem akkor pórázrántással segíthetsz. csináld ezt vele sokszor, jutalmazással, azt hiszem kutyasulikban is "tanítják" a lassú lépést. amikor jól megy csatolt le róla a pórázt és sétálj mellette lassú lépésben,aztán a végén ki lehet próbálni úgyis hogy behívod és közben mondod neki hogy lassan. x')
Olyan mintha azt tanítanád neki, hogy gyere ide...
Csak használd hozzá a lassan szót...
Ja és légy türelmes....
Sok szerencsét.
:)
Itt tök egyértelműen azért nyomja ezt a lassú sétát, mert éppen játszanak, és lopakodik a gazdi felé. Ha jól kommunikálsz a kutyával, akkor simán össze tudsz hozni olyan közös játékot, amikor hol te kergeted őt, hol ő téged, és idővel a lopakodást is bele tudod venni. De alapvetően szerintem ez jellem kérdése, az én kutyám sose lopakodna, az tuti.
A lassú séta az más azt meg lehet tanítani simán klikkerrel is, de az sose lesz ilyen lopakodásszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!