Létezik, hogy ennyire éhes lenne a kölyökkutyám?
Annyi kaja nem létezik, amennyit ne tudnának ezek ketten megenni. :) Mivel két kutya van mint említettem, nem nagyon szeretnék előttük kaját hagyni mert összevesznek rajta, illetve a pici addig biztosan nem alszik amíg a táljában van finom falat. Nagyon kis beles.
Egyébként ami nekem még nagyon fura, hogy olyan mintha váltott műszakban lennének aktívak. Ha a pici éjszaka fent van, rág, mozog, "vadászik", hisztizik, akkor a nagy van csöndben, nappal a pici alszik, a nagy csinálja a feszkót. Ha a nagy van ébren éjjel, akkor a pici alszik, nappal fordítva. Lefárasztani képtelenség őket annyira, hogy egy óránál többet aludjanak egyszerre mindketten. :) Holnap megyünk kutyasuliba, mostmár rákérdezek erre a kaja ügyre is, mert ez így nem állapot. Nyomon követni nem tudom, hogy mikor kezd vonyítani, mert eleinte csak felriadtam rá, hogy úristen valami baj van, mostmeg szimplán felébredek rá és fogalmam sincs mit tegyek vele. Ha kimegyek hozzá úgy örül nekem, mint aki két hete nem látott és rohan a tálja felé.
A rágóka jó ötlet lenne, szereti is, de ez is csak akkor jó, ha a nagy alszik, mert különben elveszi tőle (akkor is ha kettő van).
Nekem ez nagyon hiszti gyanús, pláne ha csak két hete kezdte el. Ahogy ő vonyít, te folyamatosan ráerősítesz azzal, hogy mész és kaját adsz neki.
Szerintem ezt hisztiként kezeld, ne éhségként. Fél évesen napi kétszeri étkezés elegendő kell, hogy legyen.
Ez hiszti, nem éhes a kutya. A legrosszabb amit tehetsz, hogy éjszaka kimész és megeteted, mert ezzel megerősíted azt, hogyha hisztizik, akkor kaját kap, na ez után az Istennek se fog erről leszokni. Ha nem sovány, akkor fel se merüljön bennetek, hogy éhes lenne az éjszaka közepén.
Amit ajánlani tudok, az egy füldugó a gazdiknak, ha nem reagáltok a hangoskodásra, nagyon gyorsan rájön, hogy ezzel nem ér el semmit és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!