Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik kutya győzne?

Szerintetek melyik kutya győzne?

Figyelt kérdés
Egy kifejlett Német Juhász vagy egy kifejlett hím Dobermann?Ne higgyétek h egyáltalán eszemben van összeengedi őket...ez csupán kis véleménykutatás:)Jah és egyik sem harci kutya!
2011. jún. 24. 14:47
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
15:O9-es vagyok.Nekem is NJ-om van,de attól eltekintve...A dobi magasabb és lehet egy picivel még súlyosabb is.
2011. jún. 24. 15:12
 12/38 anonim ***** válasza:

Nézzük a kanokat :

Németjuhász:

Kanok:

Marmagasság: 60 cm-tól 65 cm-ig, ideális: 63-64 cm

Testsúly: 30 kg-tól 40 kg-ig

Dobermann:

Kanok:

Marmagasság: A kanok marmagassága 68-72 cm

Testsúly: 40-45 kg

A dobi magasabb, nehezebb és ráadásul őrző-védő és nem juhászkutya :)

2011. jún. 24. 15:22
 13/38 anonim ***** válasza:

az, amelyik ügyesebb és technikásabb.

nincs értelme ilyen kérdéseket feltenni, sosem fajtafüggő a válasz, hanem egyedfüggő...

2011. jún. 24. 15:27
 14/38 A kérdező kommentje:
De a Dobi vékonyabb sokkal a német juhász is őrző kutya jah és a német juhásznak a feje is szélesebb és minél szélesebb egy kutya feje annál nagyobbat harap!
2011. jún. 24. 15:29
 15/38 anonim ***** válasza:
Ezzel a logikával a labrador is versenyben lehetne ...
2011. jún. 24. 15:36
 16/38 anonim ***** válasza:
NÉMETJUHÁSZ <3
2011. jún. 24. 15:56
 17/38 anonim ***** válasza:
nem vékonyabb, csak nincs szőre
2011. jún. 24. 16:13
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

én egy férfira szavazok

egy 110 kilós izmos férfi bármilyen kutyával elbÍRNA

2011. jún. 24. 16:14
 19/38 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak a harapás számít, a sebesség, képesség is. A német juhász pásztorkutyának van kitenyésztve míg a dobermann adóbeszedő kutyának azaz védőkutyának. Eredetileg a fülvágását és farokcsonkítását azért kezdték el hogy minél kisebb legyen a támadási felület. Végül de nem utolsó sorban a Dobermann "tartalmaz" német juhászt is és több nagyobb illetve vadabb fajt is. Ezek alapján és az én véleményem szerint a Dobermann lenne a nyertes.
2011. jún. 24. 16:17
 20/38 anonim ***** válasza:

A doberman valamivel magasabb mint az átlag németjuhász(max. 5 centi).

A súlyuk azonos. A németjuhász súlyelosztása jobb, masszívabb mint a doberman, amelyik vékony és magasan van a súlypontja. A németjuhász harapása valamivel erősebb szerintem.

Viszont ha nem a kiállítási gugolós németjuhász nézzük, hanem egy normálisat, akkor már egyértelmű számomra hogy a németjuhász nyerte többnyire. Ott már a magasság azonos, a súly a németjuhász javára billen.

Egyszóval: németjuhász.

2011. jún. 24. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!