Tegnap a kutyam bekapta a veszettseg elleni vedooltast, lehetnek annak mellekhatasai es ha igen mik azok?
Figyelt kérdés
mert a kutyam egesz ejjel nem aludt es felig szetragta a kosarkajat, ilyent regebb nem csinalt.2009. márc. 25. 11:29
1/6 anonim válasza:
Ha még kölyök akkor nem valószínű, hogy az oltás az ok.
A mellékhatás hőemelkedés, vagy láz szokott lenni.
Adhatsz neki ilyenkor 1 tabl. Algopyrint.
2/6 anonim válasza:
NEHOGY ADJ NEKI ALGOPIRINT!!! Nem tudom, hogy az első válaszoló kitől hallotta ezt, de szerintem ez nem jó ötlet, főleg ha még pici kölyök kutyusról van szó. Meg ha már felnőtt akkor sem szabad neki adni semmilyen gyógyszert orvos tanácsa nélkül, (végképp nem embereknek való gyógyszert) ugyanis allergiás reakciókat válthat ki és ezzel több kárt okozol neki mint hasznot. Szerintem az lesz a legjobb ha felhívod a dokit telefonon és elmeséled neki a történteket. Nem valószínű, hogy a veszettség elleni oltás hozta ki belőle ezt a viselkedést. Mellékhatásai között tudtommal nem szerepel ilyesmi.
3/6 anonim válasza:
SZERINTEM A LEGEGYSZERŐBB ÉS A LEGTUTIBB DOLOG HA FELHÍVOD AZ ÁLLATORVOST.
ő minden kérdésedre pontos választ ad
4/6 anonim válasza:
Láz, hőemelkedés, bágyadtság, több alvás. Ezek lehetnek bármelyik oltás után. A nyugtalanság ezeknek pont az ellentéte. Egy telefont mindenképp megér, hívd az orvost. Ha pedig bármi más tünet is jelentkezik, akkor mindenképp vidd el hozzá!
5/6 anonim válasza:
lehet esetleg fogváltás ami miatt rág és nyugtalan!
az pont a veszettség elleni oltás időszakában van. ideális esetben
semmilyen humán gyógyszert nem szabad adni kutyának az orvos tudta nélkül!!!!!!
6/6 anonim válasza:
a mi kiskutyánk fáradt volt többet aludt söt 2 napig alig tudtak a gyerekek vele játszani csak pihent és pihent de utánna 3. napon ugyan olyan huncut volt mint elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!