Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a Willowy nevű táp?

Milyen a Willowy nevű táp?

Figyelt kérdés
Milyen a zsír és fehérjetartalma?
2009. márc. 25. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Több fajtája létezik,kék,sárga,stb színü zsákban de a csomagoláson felvan tüntetve.Viszont tápválasztásnál tudom ajánlani,hogy ne csak ezeket nézd!Nagyon fontos a többi összetevő és hogy az a fehérje állati vagy növényi eredetű.Valamint az ár-érték arány,vagyis az adagolást amit sokan nem vesznek figyelembe.Nemrég beszélgettem egy kutyás ismerősömmel ugyan avval a fajtát tenyészti ő is és felhozódott a táp téma,kérdezi én milyen táppal etetek mondom neki a tápot,erre azt mondja:de az drága.Mire én:mihez képest mert ebből 1 kutya kg/10-14 gr táp szükséges tehát nekem egy kutya 80 ft/nap.Mire ő hát annyiból ő is kihozza és elővette a fél literes adagoló edényt,és láttam az arcán elgondolkodott,hisz ő fele olyan olcsó táppal etet de dupla mennyiséget ad a kutyáinak.Közben én minőségivel etetek,ő alsó kategóriással...
2009. ápr. 25. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!