Valami olcsó, de jó bolhairtó?
A kutyusom bolhaallergiás.
Végigpróbáltunk minden nyakörvet,spot-on-t, amit csak tudtam,de mindegyikre allergiás. A nyakörvektől a nyaka kisebesedett, a spot on-októl kiütéses lett, illetve szintén sebes. Eddig használtuk a neostomosan-t, de ma már megint vakarózik. Már 4 orvosnál voltam ( igaz,egyik sem csodadoki,nem klinika,csak átlagos ), nekik sincs több ötletük. Az utolsó volt a legnormálisabb,adott is valami kencét,de attól is kiütéses lett.
És ráadásul olyan kell,ami vagy hatásos fürdetés után,vagy lehet használni hetente,mert hetente fürdetni kell,ugyanis valami bőrbetegsége van,amitől iszonyatosan zsíros a bőre/szőre,de annyira,hogy egy hét után ragad a kutya. Arra kaptunk speckó sampont,azzal hetente kell fürdetni.
Valam ötlet?
Jó lenne,ha viszonylag olcsó lenne,mert már ráköltöttem a kutyára egy fél autó árát,és nem sajnálom,csak nem vagyok miliomos :)
Fürdés után alaposan öblítsd át ecetes vízzel, mint régen a nagyik hajmosás után...
Nem tudom beválik-e, de nekem is tervben van mert van egy májbeteg kutyám akit nem lehet bolhairtóval kezelni és eddig ez volt a legjobb ötlet amit olvastam ( eredetleg alma ecetet ajánlottak)
És egy másik praktika a diófa levele, akár a fekhelye kibélelve diófalevéllel akár főzet és azzal átöblíteni....
Bocsi tudom kicsit utópisztikus az ötlet de ennél ártalmatlanabbat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!