Pároztatnátok 7 éves mopszotokat?
Figyelt kérdés
Éppen most kezdett tüzelni, és felmerült bennünk, hogy talán még egyszer szülhetne. Tudom, hogy császározni kell majd, de nem szeretném, ha bármi baja esne mondjuk a kora miatt.2011. jún. 23. 19:03
11/14 anonim válasza:
"Talán még egyszer szülhetne".Tehát már ellett.Azokból miért nem tartottatok meg kiskutyát?
Azt már tudnod kéne,hogy a kölyök nem lesz ugyanolyan,mint az anyja,más egyéniség mind.Hasonlítani meg minden mopsz hasonlít egymásra küllemben,tehát ha magadhoz veszel egy menhelyit,jobban jársz,és nem teszed ki a kutyádat egy ellésnek,ami ilyen korban már állatkínzás lenne.
12/14 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem fogjuk pároztatni. Nagyon ellene van mindenki. Egyébként 4 hónapja került hozzánk. Befogadtuk, mert le akarták lőni. Nem sokat tudtunk róla, azt is az állatorvos mondta, hogy szült már, mert érzi a hegeket a hasán. Egyébként tőle is meg lett kérdezve, hogy pároztathatjuk-e még, és azt mondta, hogy nincs akadálya. Én annyira nem szerettem volna, csak a párom erősködött, ezért tettem fel a kérdést.
2011. jún. 25. 08:38
13/14 anonim válasza:
nagyon helyesen döntöttél!felesleges még több traumát okozni annak a szegény kutyának!
A párodnak pedig mond meg h a párzás fáj a kutyáknak,főleg a szukáknak.
14/14 anonim válasza:
és könnyen belehalhat az ellésbe.Minél előbb ivartalanítani kéne szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!