Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adjatok légyszi tippeket!...

Adjatok légyszi tippeket! Hogyan nevezzük el a kutyust?

Figyelt kérdés
Óriás schnauzer keverék kutyusunk lesz.
2009. márc. 24. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ali
2009. márc. 24. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ismerősöm, akinek a kutyája Manó volt. Ez nagyon aranyos, de egy dán dogról van szó. Gondolhatjátok, amikor elvitték sétálni, kiabáltak neki, h "Manó, gyere ide" és kiugrott a bokorból egy igazi óóriás! :DD

Hector is lehetne, vagy Apollo, Bitang, Boss. Nekem tetszik még: Max, Mex, Greg, Don.

2009. márc. 24. 22:57
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem legyen Göbbels
2009. márc. 25. 00:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Kópé,Dömpi,Hektor. Hogy döntött?
2009. márc. 25. 07:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem azok a nevek tetszenek, amik utalnak a kutya személyiségére, amitől mással össze nem téveszthető lesz. Konkrétan nekem ezek tetszenek: Szellő, Gubanc, Bátor, ...De, írhattam volna, most bármit. A lényeg, hogy Ti adjátok neki az alapján, amit gondoltok róla.
2009. márc. 25. 11:08
 16/23 anonim válasza:

Szia!

Mivel a családunkban minden fiút Jánosnak hívnak, a mi németjuhász kutyánk a Jean nevet kapta. Talán ebből is ki lehetne indulni a névválasztásnál.

2009. márc. 25. 11:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia! A Boriszhoz mit szólsz? :)
2009. márc. 25. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:
szerintem a külsejéről is ellehet nevezni az enyém maci lett mert ugy fut mint 1 medve
2009. márc. 25. 18:20
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tippet!

Ezek közül fogok választani!

Egyenlőre várjuk, hogy végre megkapjuk őt! Pár nap ismerkedés után a hozzá leginkább illő nevet kapja majd. Nekem nagyon tetszik a Marcipán, Borisz,Ali. A családnak Tetszett Göbbelsz, Hektor...

2009. márc. 25. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy rövid nevet válassz! Igen, jó név a Marcipán, e hosszú, három szótagos! ha ez tetszik, válaszd ezt, de megkönnyted a dolgodat, ha egy-vagy kétszótagos nevet választasz. Az én labradoromat Lucának hívják. Amik jó nevek és szembe jutottak: Butch, Crespo,Ében,Füge,Diesel,Wilson

Írj, hogy hogy döntöttél :)

2009. márc. 25. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!