Az "expressz" felirat miatt nem lehet annyira látni..
De az első az tuti csivava (szerintem.)
2011. jún. 23. 12:48
2/31 xnorkax válasza:
Az első valami törpe pincsernek tűnik, a másik kettő pedig valami kis utcai kistestű mix.
Legalább oltottak, féreghajtottak? Egyébként menhelyről is lehet örökbefogadni kistestű kutyákat, miért nem veszel onnan és adományozod nekik azt a 10.000 forintot?
2011. jún. 23. 12:49
3/31 anonim válasza:
A képek elég homályosak.De szerintem Yorkshire Terrierek vannak az utolsó képen,vagy ha nem is azok nagyon hasonlóak.Nézz utánna a google-ba.
2011. jún. 23. 12:49
4/31 A kérdező kommentje:
nézegettem már a menhelyeket...
nincsen olyan kuty ami mini marad.
nekem mindegy lenne kinek adom azt a 10000 ft-ot (tény,hogy szívesebben adnám egy menhelynek),csak találjak végre egy kutyust
2011. jún. 23. 12:51
5/31 A kérdező kommentje:
azt mondják a menhelyeken,hogy nem lehet pontosan megállapítani a méretüket.
Nekem meg az lenne a lényeg
2011. jún. 23. 12:52
6/31 anonim válasza:
Ennyi pénzed van rá? Akkor tudok neked ajánlani egy kihagyhatatlan ajánlatot! :) PLÜSSKUTYA! Az olyanoknak mint te, nem való kutya. Ilyen hozzáállással csak szenvedni fog. Megveszed olcsó pénzért, aztán ne adj isten lesz valami baja? Mert igen az ilyen ki tudja honnan jött kutyákkal van a legtöbb gond. Arra lesz pénzed? Hosszú évekre választasz magadnak társat nem pár hónapra, vagy amíg van hozzá kedved! Inkább menj el egy menhelyre és önkénteskedj, de ne így vegyél kutyát!
2011. jún. 23. 12:54
7/31 anonim válasza:
az utolsó tuti nem yorki!!! A fehér yorki elég ritka és nem árulnák ennyi pénzért, másrészt túl dús a szőrük. Spicc szerűségeknek néznek ki az elsőre meg én is azt mondom, hogy törpe pincser féleség.
2011. jún. 23. 12:54
8/31 anonim válasza:
az első 2 képen a kiskutyus Csivava. Nekem is hasonló van,csak az enyém még kisebb is (pedig már fél éves lassan)én 35ért vettem.Ajánlom figyelmedbe őket: [link] . megbízhatóak nagyon.
2011. jún. 23. 12:55
9/31 anonim válasza:
az első szerintem is csivava a másidik pedig valószínű hogy spicc.
2011. jún. 23. 13:00
10/31 A kérdező kommentje:
12:55- 35000ft helyett nem hiszem,hogy 10000 ft-ért oda adják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!