Igazat ír ez a cikk?
Nagyon szimpatizálok a bullterrierekkel, csak az a bajom hogy még ha nincs is meghatározott határ, de tudtommal picikék.
Ez meg azt írja hogy 53-56 cm átlagosan... ez igaz?
husky méretű bulli? tejóég:D
én még csak ilyen 40 centiseket láttam max
hát biztos jobban tudod mit láttam, teljesen igazad van. egymás mellett sétáltatott 3 férfi, az egyik egy bullt, a másik egy huskyt, a harmadik egy kisgyereket. mind a három kb egy magas volt. :)
de amúgy tényleg alig volt kisebb a bull, max vagy 3-4 centi lehetett a marmagasságban a különbség
Ok. Nem egy bullt ismerek, hanem kb. 10-et. 50 centinél egyik sincs több. Kb. 42-48 között vannak. Ezek mind felnőtt, kifejlett példányok. Ezeknél 8-10 centivel nagyobb bullnál erős a gyanúm a nem fajta tiszta állapotra, hanem a méretnövelés miatt belekevert egyéb kutyára.
Mint pl. a verseny whippetek, amik már 10 centivel nagyobbak a standardnál. Nyílt titok, hogy angol és magyar agarat kevernek beléjük a gyorsaság növelése miatt, de ez együtt járt a méretnövekedéssel is.
Sok fajtánál van ez az embertelen megalománia. A kangalnál a leonbergi/német dog vonalat vitték bele. A magyar agárnál a doberman/német dog. A kuvasznál a komondort. Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!