Melyik is az a spot-on, ami elvileg belső paraziták elleni védekezésre is jó?
Konkrétan férgekre gondolok, azon belül is a Trichulisra leginkább. Most megtaláltam, elvileg az Advocate az amire gondoltam. Esetleg az árát nem tudja valaki? Lehet, hogy én vagyok csökken értelmű, de nem találtam olyan oldalt, ahol van ár is...
A stronghold az csak azért véd ezek ellen, amiket írtál, mert szúnyog ellen is véd, nem?
Nem, ez elpusztítja a lárvákat. Mi is ezt használjuk, mert a kutyám fertőződött microfilariaval, tavaly rengeteg szúnyog volt nálunk:(
Az Advocate-t is mondták, hogy jó lenne ez ellen. Árat sajnos nem tudok, de ezek nem olcsóak. Az én kistestű kutyámra olyan 1400 ft körül van 1 havi adag Stronghold.
Ööö...akkor nem tök mindegy, hogy vényköteles e vagy sem, ha úgyse tudod kiváltani? :)
Bocs, lehet, hogy félreértettem. Egyébként ha mégis tudsz útba ejteni állatpatikát, akkor előtte hívd fel, hogy van e, és hogy mindenképp kell e recept? Szerintem nem eszik olyan forrón a kását...
Orvosoknál szokott lenni.
Elég későn ébredtél fel. Ha spotot teszünk a kutyára, az nem hat azonnal. Minimum 24 óra, de inkább 48.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!