Csivava mellé milyen közepes-nagy testű kutyust ajánlotok?
Nekem csivim van. Nagyon jó természetű, imád minden más kutyát mérettől függetlenül, de nem egyszer taposta már el az egyik barátunk nagyobb testű kutyája játék közben, azóta a csivink ki sem akar szállni a kocsiból, ha meglát egy nagyobb kutyát.
Azért gondold át, te mennyire éreznéd jól magad egy hatalmas, harcias ember mellett.
sihitzu!
foxiterriert nem ajánlok!
prédának nézi a nála kissebb állatokat!
Husky.!
Harcias kutyát nem ajánlok.
Nekem csivim van és a legjobb barátja egy husky elválaszthatatlanok mindig játszanak a kiskutyám már majdnem hogy csak a szájában ugrál meg harapdálja össze-vissza de ő tűri és még 1x sem bántotta.
De szerintem inkább egy középméretű kutyust válassz.
Ha jól meg tudod nevelni, és harcias kinézetet akarsz akkor akár dobi :)
[link] :)
a rotit nem ajánlom mert nekem is van rotim és volt egy yorkija a bnőmnek és az is tűrte 1 darabig aztán bekattant és a yorki R.I.P. ...
és Masztifokat se ajánlom mert azok nagyon jó házőrzők de figyelmetlenek és megtapossák a náluk kisebb kutyákat,gyerekeket és a felnőttek lábát...
a németjuhász lenne a legjobb de mondtad hogy azt nem akarsz...
ha még gondolod akor a kaukázusi,benáthegyi, vagy berni pásztorok szelídek a kiskutyákkal,de amíg kölykök addig nagyon szelesek és játékosak és biztos be akarnák vonni a csivát a játékba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!