Jó tápokkal etetem a kutyusomat?
Megfelelő táp az, amitől megdöglik.
Több már a kutya ebbe az országben, mint az ember.
Igaz, még nincs szavazati joguk.
Kedves kérdező!
Én eddig Eukauba táppal etettem a kutyáimat, mert az állatorvosunk szerint az a legjobb nekik. De mi után elolvastam ezt a cikket, 2x is meggondolom, hogy milyen tápot veszek nekik.
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
nem értem, hogyhogy ezeket? Mindet keverve, vagy váltva?
Ezek mind jó minőségű tápok válasz ki egyet és használd csak azt!
4. válaszolónak! Igen, ezen én is gondolkodtam már... Ők is ezt a fajta tápot árusítják a rendelőben. Nekem azt mondta erről a tápról, hogy azért ez a legjobb a kutyámnak, mert minden olyan dolog meg van benne amire neki szüksége van, jó minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül, nem pedig gabonából mint a Pedigré és társai. Mondjuk az lehet, hogy húsból készül, de ha tényleg igaz a cikk amit bemásoltam (és mért ne lenne az?) akkor inkább megveszem a csirke aprólék húst a hentesnél (én is azt eszem) és azt párolom meg a kutyusnak. Kb. annyiba kerül mint az Eukanuba.
Egyébként írta egy válaszoló, hogy ő ezt a cikket nem tudta végig olvasni. Mondjuk nem csodálkozom rajta... nekem is nagy erőfeszítésembe telt végig olvasni ezeket a szörnyűségeket. :( Kíváncsi leszek mit fog szólni a doki ha elküldöm neki a cikket... nem is! Inkább kinyomtatom és személyesen adom oda neki a rendelőben. Érdekel az arc kifejezése. Mondjuk az embert azt várná, hogy miután elolvasta rögtön mennyek és dobálja ki a rendelőjéből azt a sok Eukanuba-s zsákot, de valahogy úgy érzem nem ez fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!