Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ingyen elvihető palotapincsit...

Ingyen elvihető palotapincsit találtam a neten ( 4 éves), érdemes lenne elhozni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen már benne van a pakliban, hogy költözés, vagy betegség miatt nem tudják gondozni a kutyát stb. Menj el, nézd meg hogy egészséges e, kérj oltási könyvet, illetve törzskönyvet (ha van), ha mindent rendben találsz és a kutyával sincsenek szembetűnő gondok (nem remeg, nem idegbeteg stb), akkor szerintem elhozhatod. Persze jól meg kell gondolni, de mivel ingyen van, pénzt nem látnak belőle, nem hiszem h különösebb érdekük fűződne ahhoz, hogy elvidd, hacsak nem a fent leírtak, szóval nagy átverésnek nem lehetsz áldozata.
2011. jún. 20. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

szia!

hát én 4 éveset tuti nem hoznék el inkább kicsit,mert nincs gari rá, hogy hamar megszokna..max idővel. BÁr ugy tudom kb. 9hónapos koruk után a kutya nem fogad el más gazdát...Nem is értem mért vállalnak kutyát, ha aztán nem kell

2011. jún. 20. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:

jajj hogyne szokna meg. mert aki befogad egy több éves kóbor kutyát, az sem, szokja meg azt aki befogadta?

ha tstszik hozd el. meg fog szokni. 1-2 hónap tuti kell neki, ezen ne lepődj meg. amikor én a tacskót kaptam (kóbor volt, befogatdák de nem akarták megtartani átvettem) akkor kb 2,5 hónap volt mikor már nem ismerte meg a régi gazdáit.

érdeklődd meg h nem beteg e.

2011. jún. 20. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Szépen nézne ki a világ, ha mindenki így gondolkozna, ahogy azt az utolsó írta...

Menj el, nézd meg a kutyust. Ha valaki kulturált formában keres új gazdit a kutyájának, az még mindig sokkal szimpatikusabb, mint az, aki egyszerűen kivágja az utcára, aztán lesz ami lesz...Sok oka lehet annak, hogy nem tudja megtartani.

2011. jún. 20. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
most már utolsó előtti.
2011. jún. 20. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:

"ugy tudom kb. 9hónapos koruk után a kutya nem fogad el más gazdát"

Honnan veszed ezt? Képtelenség.

2011. jún. 20. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
hát az nem lenne semmi ha 9 hónap után nem fogadna el senkit! gondlokozz már kicsit racoinálisan mikor leirsz ilyet. szted a menhelyeken nem adnak örökbe idősebb kutyát?
2011. jún. 20. 11:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmentem,láttam a kutyát. Sztem 4 évnél öregebb volt. Nem hoztam el ,mert a szőre csomós és bolhás volt. (néhány helyen hiányzott is a szőre) A foga is hiányos volt. Nagyon sajnáltam,de inkább otthagytam.Amint írtam öreg is és csak rosszabb lenne ha fél év-év múlva elhullna nálam :S
2011. jún. 21. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragúdj,hogy ennyi idő után írok.Hol láttad a kutyust?Csak mert,én most találtam egy menhelyen egy 4 éves pincsit,és el szeretnék menni érte.Lehet ugyanarról a pincsiről van szó?

2012. febr. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!