Ingyen elvihető palotapincsit találtam a neten ( 4 éves), érdemes lenne elhozni?
szia!
hát én 4 éveset tuti nem hoznék el inkább kicsit,mert nincs gari rá, hogy hamar megszokna..max idővel. BÁr ugy tudom kb. 9hónapos koruk után a kutya nem fogad el más gazdát...Nem is értem mért vállalnak kutyát, ha aztán nem kell
jajj hogyne szokna meg. mert aki befogad egy több éves kóbor kutyát, az sem, szokja meg azt aki befogadta?
ha tstszik hozd el. meg fog szokni. 1-2 hónap tuti kell neki, ezen ne lepődj meg. amikor én a tacskót kaptam (kóbor volt, befogatdák de nem akarták megtartani átvettem) akkor kb 2,5 hónap volt mikor már nem ismerte meg a régi gazdáit.
érdeklődd meg h nem beteg e.
Szépen nézne ki a világ, ha mindenki így gondolkozna, ahogy azt az utolsó írta...
Menj el, nézd meg a kutyust. Ha valaki kulturált formában keres új gazdit a kutyájának, az még mindig sokkal szimpatikusabb, mint az, aki egyszerűen kivágja az utcára, aztán lesz ami lesz...Sok oka lehet annak, hogy nem tudja megtartani.
"ugy tudom kb. 9hónapos koruk után a kutya nem fogad el más gazdát"
Honnan veszed ezt? Képtelenség.
Szia!
Ne haragúdj,hogy ennyi idő után írok.Hol láttad a kutyust?Csak mert,én most találtam egy menhelyen egy 4 éves pincsit,és el szeretnék menni érte.Lehet ugyanarról a pincsiről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!