Milyen nevet adjak egy Berni Pásztornak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 10:26
1/10 anonim válasza:
ismerősömnek volt kan, Börni :)
2/10 anonim válasza:
Én is ismertem berni pásztort, akit Berninek hívtak:) Mondjuk Maci? Igaz, ez is olyan sztenderd kutyusnév. Fiú, vagy lány? A berniknek jól tudnak állni az elegánsabb női nevek mély magánhangzókkal, pl Bella, Judy, Lucy és hasonlók.
4/10 anonim válasza:
Hali én 2 bernit ismerek. 2 kan. Egyik Timoti a másik Bátor
5/10 anonim válasza:
Az enyém Herceg. De tetszik még a Báró, a Lord,szukának pedig nagyon bejön a Bella, Molly, és a Polly is :)
6/10 anonim válasza:
A mu kutyánk tacsi keverék és Bébusnak hívják. (Am hivatalosan Berni) Szval: Bébus, Bebe, Pepe, Pepi, Pocok, Babi, Bubu.....
7/10 A kérdező kommentje:
Az enyém fiú lesz és én a Szimatot gondoltam neki, de az inkább vadászkutyára illik.
2011. jún. 20. 18:58
8/10 anonim válasza:
Neó, Néró, Cézár, Gróf, Berni.. xD
9/10 anonim válasza:
A berni, egy fenséges kutya, ne alacsonyítsd le, egy közönséges névvel! A jellemének,méltóságának megfelelőt válassz!/ne -BERNI,MACI, SZIMAT.A neten rengeteg jó nevet találhatsz, de Te dönts!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!