Mikor értik már meg az emberek hogy nem létezik olyan, hogy "extramini, mini" yorki?
Én most értettem meg!
Jaj de jó hogy ezt leírtad, köszi, puszi!
Azért,mert " ők tudják,na"
Keresztanyám szaporított yorkija 5 kiló felett van. A doki azt mondta, legalább másfél kilót kéne fogyjon. Én is könyörgök,hogy fogyasszák le,de szerinte az a másfél kiló semmiség. Persze a kutya 7 éves, de neveletlen,harap, hisztis, napi 3*10 perc séta,azt ennyi. Borzalom.
És nem lehet meggyőzni,hogy ez nem jó. Most pl nyaralnak,saját nyaralóban. Azt a hisztit,amit levágott,mikor ajánlottam,hogy tán vinni kéne a kutyát is....( sehova nem viszik )
Most akarnak egy mini-t venni. Elmagyaráztam,hogy miért ne. Ki lettem oktatva,hogy tök hülyeség többet fizetni,csak mert vannak papírok,meg szűrések,hiszen a jelenleginek sincsenek,és csak sérves,epilepsziás, de él, egészséges,és értsem meg,hogy igenis van miniyorki. Az emberi butaság határtalan.
"Várom" mikor lesz extramini csivava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!