Elfér majd 5 csaucsau?
ÖT?!!!!!
1 is elég...sőt, inkább vegyetek angol-bulldogot:) Vagy beagle-t.
Sőt ráadásként mindegyik fiú?...gratulálok. majd hadd verekedjenek, ha túlteng bennük a dominancia, mert nem lesznek megnevelve.
*előző
kizártnak tartom h meg lehessen birkózni 5 kutyával, annak akinek csak a gyereke szórakoztatátására kell.
a másik meg h én szeretem az állatokat. van 2 utcáról befogadott kutyám. türelmes vagyok, de hogy a szomszédomban 5 kutya dorbézoljon? nahh azt nemhiszem h eltűrném.
amugy is a kanok ha ivarosak csomószor verekednének az biztos.
a másik pedig h fogod őket lemozgatni?5 kutyát: nekem kettőre is rámegy szinte az össz szabadidőm. ne gondold h ha leviszed mindet 10 percre 3szor egy nap az majd milyen jó lesz. nem lesz. az semmi. ha unatkoznak akk majd feltalálják magukat. elkezdenek mindent megrágni. nálam a kopó még a falat is megkezdte...ezek nem játékszerek . 15 évig veletek lennének. és esőben is pisilniük kell majd, meg -17fokban is!és majd akkor 5ször viszed le az 5 kutyát?
Remélem, hogy ez csak egy kisiskolás gyerek komolytalan vicce:D Csak mert ha ez egy felnőtt emberből pattant ki, az elég nagy baj...
A válasz nem. Egyet igen, kettőhöz már engedély kell az önkormányzattól, és az összes lakótól beleegyező nyilatkozat.
És a csau egyébként is egygazdás kutya... lol.
ÖT?????
én hármat tartok családi házban. öt csaucsau még családiba is sok lenne.
Állatkinzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!