Heves megyében hol találok olyan állatorvost, aki vágja a kutyák fülét?
1. Hála Istennek már a kislányoknak sem divat kifuratni a fülét,majd belöveti ha akarja kamaszkorában.
2. Normális esetben a kutya fülét nem tépi le senki és semmi,mert nem harcol.
3. Felesleges szépészeti műtét,egyenlőre még van a törvényben kiskapu, de sok országban már teljes a tiltás, nálunk is ez lesz.
4. Azért olyan sok orvos nincs aki megcsinálná és a jobb orvosok egyáltalán nem csinálják. Az a klinika ahpva én járok is az egyik legjobb, kint van a falon,hogy nem végzik el a műtétet.
értek hozzá, soha nem szakadt fel kölyöknek füle.
ésmivelelég sokat vagyok külföldön kiállításon,tudom,hogy a legtöbb országban már teljesen tiltva van a csonkolás (farok is és fül is) itthon is tervezve van a törvény, (már majdnem belekerült a tavaly januári módosításba) de a következőben benne lesz.Márcsak azért is mert EU-s előírás.
"Nagyitóval nem azért kell orvost keresni, mert nem vállalják, hanem azért, mert kevés az az orvos, aki jó fület vág.
Adj e-mail, küldök neked orvost, aki Jászberény környékén van. Ő szépen dolgozik.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:37"
az e-mail cím: kupir01@gmail.com
Köszönöm a segítséged!
A válasz megírásának időpontja: ma 13:48
"Lovagoljatok máson kérlek benneteket, és hagyjátok meg ezt a kérdést azoknak, akik értenek is hozzá."
Ühüm.... és csak az ért hozzá, aki helyesli, ugye...? Az állatorvosok TÖBBSÉGE ellenzi, ők nyilván akkor nem értenek hozzá...
amúgy miért is kell lepontozni azt a választ, amiben csak annyit jegyeztem meg, hogy nem tiltja a törvény...?
többen is írták, hogy igazam van, nem foglaltam állást a vágjunk-ne vágjunk témában, szóval mire fel a rosszindulat???
A válasz megírásának időpontja: 06-19 20:46
Na mert te aztán értesz midehhez ugye? tudod hogyha esetleg leis tépik a kutya lábát (amit azért kétlek, inkább közlekedési baleseteknél fordul elő, de mind1)akkor szerinted rögtön el kellene altatni??? nem hallottál műtétekről? ha esetleg le is amputálják a lábát, mert nemtudják megmenteni, akkor is még szép, kerek éveknek néz elébe, ugyanúgy mint a többi egészséges kutyatársa. Ha a te felfogásod irányítaná a világot, akkor nemsok ember élne;) (mivel ott is elég sok a testifogyatékos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!