Milyen kutya a francia bulldog?
Figyelt kérdés
Belső tulajdonságok, jellemzők, esetleges betegségekre való hajlam, ilyesmi érdekelne, lehetőleg olyanoktól akiknek saját tapasztalatuk van velük.2011. jún. 19. 00:10
11/12 anonim válasza:
Testvéremnek van. Már 10 éves. Csak lakásban.
azért linkeltem be ide, mert az utolsó szóig igaz rá minden
Ami nincs benne:
néha tényleg szellentenek (ahogy sok más kutyafajta is)
horkol (nagyon rövid az orra)
nyáron úgy viszik le még sétálni is (ha csak 30 percre is) hogy vizet visz magával, és csak későn vagy korán viszi, mert a kutyus nagyon nehezen viseli a forróságot, fullad. Egyszer napközben levittük, nagyon játékos, rohangál, imádja az embert, a gyerekeket. De nagyon hamar el is fáradt (nagyon meleg volt) már rá kellett szólni, vízet árnyékos helyen vízet losolt a földre is, és rászóltak, hogy feküdjön és kapott inni mert már kezdett kékülni a nyelve.
12/12 anonim válasza:
Az egyik sot talan legcsunyabb kutyafajta... nem tudom mit van mindenki oda tole, ettol 1000x szebb es aranyosabn kutyak vannak... nekem sose kene de te tudod. Minden masodik embernek az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!