Kinek melyik kutya fajta tetszik?
Kinek milyen kutyája van / milyen tetszik neki és miért???
Ki szerint jobb a fajtatiszta kutyus mint a keverék (vagy fordítva:))és miért?????Szerintetek melyik jobb???????????
Labrador , Golden Retriever !
Nekem egyébként egy golden retriever keverék kutyusom van !
Amúgy legtöbben azt mondják a keverék kutyák szívósabbak , nem kapnak el olyan sok betegséget mint egy fajtatiszta kutyus , de biztosan akadnak olyanok akik ezt megcáfolják!
Mi szerencsére egészségesek vagyunk , már több mint 2 éve....le is kopogom !
Nekem simaszőrű foxim van, 18. szülinapomra kaptam, nagyon szeretem, mert nem unalmas mellette egyetlen perc sem!:D
Egyébként nekem sokféle kutyus tetszik, valahogy szinte mindegyikben látok valami szépet! Szerintem mindegy, hogy keverék vagy fajtatiszta. ;)
A kérdésre ezerféle jó válasz van.
Fontos:
Milyen célra kell a kutya?
Hol fogod tartani?(Kertes családi ház, vagy egy bérház emeleti részén)
Mennyi ideig lesz a kutya egyedűl, bezárva? (Az utóbbi esetben)
Néhány kutyás könyvet olvass el, segít a választásban!
én ha vennék kutyát, valószínűleg labradort vennék, a húgom meg egyértelműen beagle-t szeretne. mindkettő olyan aranyos fajta :)
(egyébként bocs, hogy ezt hozzáteszem, tudom talán bunkóság, de kérlek ne használj ennyi felkiáltójelet, kifolyik tőle a szemem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!