Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » CM teljesen hülye vagy csak...

CM teljesen hülye vagy csak úgy csinál?

Figyelt kérdés

animal planetre kapcsoltam és mit hallok: le kell szoktatni 1 BEAGLEt a szimatolásról :) és h 1 séta annak a kutyának elég XD

tudtommal a beagle 1 vadász kutya nagyon jó orral imád rohangálni és szaglászni.

h is van ez akkor ?:)

2011. jún. 17. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért CM-nek óriási mázlija is volt, nem csak a hatalmas tudása juttatta oda, ahova. Ő sétáltatta Will Smith kutyáját, innen a Hollywoodi kapcsolat.

A könyvet még én is el akarom olvasni, mert könnyen el tudom képzelni, hogy abból valamiféle tudás is tükröződik, de számomra a sorozatban teljesen hiteltelen, és sokszor hülyeségeket is csinál szerintem.

2011. jún. 18. 16:10
 12/15 A kérdező kommentje:

husky: mi teljesen ugyan az? ezt cm rugdosására írtad ?:D értem tehát cmnek az a dolga a huskynak meg az :D

őőő am igen örülnék görkori fel és hajrá jó buli lenne még a kutya is élvezné elvégre arra tenyésztették ki

viszont az kérdés h ki az az állat aki erre az éghajlatra huskyt hoz :)

mondjuk amcsi szinten akár cm még profi is lehet elismerem elvégre amcsik se a logikáról híresek [már ami a mindennapokat illeti mert fegyvereket azt nagyon tudnak gyártani :) meg kocsit ]

2011. jún. 19. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
nem, csak az sem praktikus ha a husky ugyanúgy kiéli az ösztönét, mint ahogy te a beagle-nél szeretnéd. a rugdosás meg annyira nem gáz,csak te reagálod túl. nem kell úgy bánni egy kutyával mint egy emberre, ő ezt meg se érzi
2011. jún. 20. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Dehogynem kell kiélnie az ösztönét! Épp ez a lényeg, hogy akkor várhatod el, hogy bizonyos helyzetedben az elvárásaidnak megfelelően viselkedjen, ha a másik oldalon meg megadod nekik az ösztönkielégülést.

Van beagle-ös ismerősöm, járnak nyomkövetni is, meg mantrailingre is, meg van a lehetősége, hogy kiszaglássza magát a gazdi irányítása alatt, cserébe gyönyörű peckes szemkontaktusos lábnál követése, mert tudja, hogy mikor van ott a helye a szaglászásnak és mikor nincs.

Ha nincs meg az ösztönkielégülés, akkor csak elfolytott ösztönök lesznek, amik tovább mérgezik a kapcsolatot, rontják a kutya viselkedését.

2011. jún. 20. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:

kiélheti az ösztönét, ahogy a husky is ha már mindig ezzel példálózok. a maga helyében és idejében. azon kívül legyen olyan mint akármelyik kutya, attól hogy kopó, szánhúzó, őrző védő attól még tudni kell "kulturáltan" viselkedni. az én vizslámnak is megvan az ösztönvizsgája, imád apportírozni, az utcán is állná a madarakat, ha hagynám. de nem hagyom. ezt csak akkor amikor én engedem.

itt is ugyan ez a helyzet. egyébként nekem mindegy cm hogy csinálja a dolgát, ez az undorítóan tenyérbemászó stílusa se érdekel, amíg jól csinálja a dolgát. márpedig jól csinálja a dolgát

2011. jún. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!