Igen, ehet pattogatott kukoricát, de csak kis mennyiségben. valószínű, hogy azért szereti jobban mint a húst, mert sajtos (?) és azt a kutyusok jobban szeretik. A gyümölcsöket is adhatod neki. Hát igazából azt tilos, amit írtál. A szőlő viszont nem tilos, viszont igaz, hogy azt is csak kis mennyiségben lehet.
Üdv: Vikuska
2011. jún. 17. 22:49
2/11 anonim válasza:
Szerintem semmit sem tilos. A kutya azt eszik amit talál.
2011. jún. 17. 22:49
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi,én a szőlőről azt hallotam tilos,de köszi!:)
2011. jún. 17. 22:53
4/11 anonim válasza:
Én kutyusom is imádja,adhatsz neki deh mértékkel.és utána legyen előtte bő víz hisz elég sós a pattankuki ;) jah meg almát neh adj mert savat csinál,és fájni fog a hasa.:)a többi gyümit ha szereti adhatol kis falatokat :)
2011. jún. 17. 22:58
5/11 anonim válasza:
Sok baja nem lehet tőle,legtöbb táp fő összetevője kukorica,ez vonatkozik az agyonsztárolt "szuperprémium"tápokra is.
2011. jún. 17. 23:54
6/11 anonim válasza:
Mindent lehet, ésszel! Az én yorkim szokott kapni csokit is (étcsokoládét) hetente 2-3 alkalommal egy kis kockát.
A gyümölcsöket sem kell túlzásba vinni, de szerintem alma, banán, eper, málna, körte, ezek mehetnek nyugodtan.
Mondjuk a pattogatott kukorica a só miatt nem a legjobb, de ha csak pár szemet (10-15) adsz neki, attól nem lesz baja.
2011. jún. 18. 07:54
7/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! A csokival sürgősen állj le, ugyanis a kutya már egy kocka csokitól képes meghalni. És mivel ráadásul étcsokit adsz, az méginkább gáz. Mert a titok a kakaóporban van. Az a veszélyes. Tehát nekik semmit se lehet, amiben kakaó van.
2011. jún. 18. 09:39
8/11 anonim válasza:
A kakaópor az tényleg nagyon veszélyes, szerintem állj le a csokizással. De ha adsz neki, akkor állatboltban lehet kapni kutyának való táblacsokit. Ugyanolyan mint a rendes, csak (nem mondom hogy egészséges lenne a kutyának), de nem egészségtelen neki :)
2011. jún. 18. 09:44
9/11 anonim válasza:
A csoki az tényleg nagyon veszélyes, az étcsoki meg aztán főleg. Egyik ismerősömék a 45 kilós kutyájuknak odaadták a csokis piskóta szélét(amiben ugye nincs is annyi csoki) és rosszul lett a kutya, rohantak vele állatorvoshoz. És az nem egy 3-5 kilós kutya, hanem egy jóval nagyobb testű, kicsikre kevesebb mennyiség is káros.
2011. jún. 18. 12:21
10/11 A kérdező kommentje:
én a boltba szoktam neki venni kutyacsokit,nagyon kevés benne a kakaópor,de megkóstolam,ízre szinte ugyanaz:) soha nem adtam neki még rendes csokit,chipsből egy kicsit letörök belőle,dde az nagyon kicsi ..és a kutyacsokit imádja,1 nap kap egyet reggel meg egyet este:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!