állat kínzás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
pusztán KÍVÁNCSISÁGBÓL 100%-ig ELMÉLETI síkon:
ha 1 óriás kígyót élő nyúllal etetnek az nem állatkínzás
de mi van ha más állatot? teszem azt 1 csivavát :D [nyugi nincs se kígyóm se csivavám tényleg csak elméleti szinten érdekel] elvégre ugyan olyan állat az is mint a nyúl ..
nem az erkölcsi része érdekel mivel nálam az egér megetetése a kígyóval már bőven ki veri a biztosítékot inkább a jogi része
látom nem tiszta a kérdés :D
nem a nyúl megetetése a kérdés hanem a CSIVAVA :) tudod vau vau kis ruhákba öltöztetik a szőke cicababák és táskában hordják
am: jelenleg még nem tiltja törvény a kutya fogyasztást ha jól tudom csak tervezik be vezetni
Theia:
Erre gondoltam én is. Amit az előbb leírtam a kígyó etetéséről, akkor azért lepett meg engem, mert akkor még 11 éves voltam és még sosem láttam ilyesmit.
És tudom, hogy a kígyó az elhullott zsákmányt nem eszi meg. Egyszer találkoztam egy kígyós fiúval (mert volt nála egy kígyó) a vonaton. Kérdeztem tőle, hogy mivel szokta megetetni őt. Azt felelte, hogy patkánnyal, mert szereti annak az ízét, de csakis élve, mert akkor hajlandó enni a kígyó. Egyébként, nem tudom, milyen fajta kígyót tartott, de elég szelídnek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!