Hogyan írjam a nevét?
Figyelt kérdés
Kapni fogog egy németjuhász kutyust, kislányt. Kílának szeretném elnevezni, csak nemtudom, hogy hogyan kell leírni. Segítsetek légyszíves! Előre is köszönöm! 14/l2011. jún. 17. 09:28
21/27 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:35
ezzel kire céloztál?
22/27 anonim válasza:
egyébként Khila nevű kutyáról már hallottam, ismerek is, nyugodtan hívd így, szerintem szép név. Nj-nek főleg.
23/27 anonim válasza:
imádom mikor úgy szólogatnak be h halvány rózsaszín gőzük sincs a fajtáról:)
névre vissza térve: valaki írta a Kírát/Kirát ez görög név ?
24/27 anonim válasza:
A KIRA/KÍRA görög eredetű szláv név. Mindkettő anyakönyvezhető Magyarországon. (Most emberre gondoltam.)
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! (:
Egyépként nagyon sokat fogok foglalkozni vele, igaz nem lesz munkakutya, de nagyon nagy az udvarunk ahol nem lesz elkerítve, naponta legalább kétszer fogom sétálni vinni, és kutyaiskolába is fog járni. Esetleg ha tudtok még neki valami egyéb foglalkozást, azt megköszönném. :)
2011. jún. 20. 10:07
26/27 A kérdező kommentje:
Ja és igen a Kíra is szép név. Úgy hívják a cicámat, de Kyrának írjuk. Esetleg ha valaki avval jönne, hogy cica és kutya nem való egy házba, akkor téved, mert összelehet szoktatni őket. (:
2011. jún. 20. 10:12
27/27 anonim válasza:
Én még annyit hozzá tennék h a kutya nem kislány/kisfiú hanem szuka/kan. Ezt nem kötekedésképpen írtam csak gondoltam jobb ha tudod. Sok szerencsét a kölyökhöz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!