A kutyám rosszkedvű, nem eszik/iszik és fehér habosat hány. Mi baja lehet? (légyszi komoly választ adjatok ha tudtok! )
Biztonság kedvéért szerintem tartsatok otthon ,,K " vitamint. Bármikor beetethetik újra.
Viszont ha nincsen időben elkapva, akkor sajnos már az se segít.
Rendes emberi patikában lehet kapni, drazsé formában.
:-(
A doki nem adott neki injekcióba ellenszert???? :-O
Ilyenkor szoktak infúziót is bekötni. Nem csak tejet itatni... Van benne ugyan K vitamin de egy mérgezésnél ez kevés.
Minden esetre ha netán lesz másik kutyátok, legyen otthon K vitamin mert bármikor megismétlődhet. És keress másik dokit, aki nem sz.rja le a dolgokat.
Sajnálom! :-( :-(
Sajnálom a kutyádat.
De ha lesz még kutyád az életbe, akkor 2 dolgot tarts szem előtt:
1. patkányméreg és kutya egymás közelében ne legyen! Akkor oldd meg máshogy a patkányirtást.
2. Ha csak a gyanúja is felmerül, hogy mérget evett a kutya, azonnal kórházba kell vinni! Nem K vitamint adni, nem házhoz hívni az orvost. Felkapod és viszed, mert infúzióra kell kötni, ha nem akarod, hogy elpusztuljon.
A doki is K vitamint, és egyéb mást is ad be infúzióval a kutyának.
Ha az eb nem szállítható, vagy nem megoldható a szállítása, akkor az infúziót háznál is be lehet kötni.
Ahol én asszisztáltam, sokszor fordult elő, hogy házhoz ment ki, és ott lett bekötve a kutyának.
K vitamin drazsé formájában van a patikában, ám ez lassabban szívódik fel mintha közvetlen a vérébe van kötve. És én úgy tudom, hogy min. egy vagy két hétig kell szednie. ( egyik ismim kutyája otthon evett patkány mérget, és úgy tom két hétig szedték a K vitamint )
A következő kutyát jó lenne ha meg tudnátok tanítani arra, hogy dobott élelmet megtagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!