Hol találhatnék eladó törpe yorki kutyust?
szia!
itt rengeteg olcsó kutya hírdetése van fenn, keress rá a yorkira is! biztosan találsz!!
www.olcsokutya.uw.hu
Hová írta, hogy olcsón szeretne?
Csak én nem látom?
Mindenesetre arra tényleg figyelj, hogy akármennyiért is veszed, a későbbi költségeit tudd fedezni!
A mi yorkinkat 35ezerért vettük, de a kötelező oltásai+az ahhoz kötött vizsgálati díja kb 50ezer, a játékai,alvóhelye,kajája stb kezdésnek ugy 25ezer,havi költsége még 10ezer,a legelső kivizsgálása 20ezer volt,azóta volt egy műtéte,ahol a ki nem esett tejfogait húzták,eltávolították a farkaskarmait, és kitisztították a fülét, mindezt altatás mellett 35ezer.Tehát ezeket fedezni KELL.
Ne azt nézd,hogy MOST mennyibe kerül, hanem mennyibe fog kerülni!
Az én kutyum "ingyen" volt - talált kutya.
Egy maroknyi fájdalomként, girhesen, elhanyagova, koszosan szedtem össze március végén. Rögtön orvoshoz - altatás - mütét... ca.40.000 Ft. Azóta 3 x voltunk orvosnál, ez + 25.000 Ft és hozzá a gyógyszerek. Most, hogy felerösödött és 8 dkg-t hízott, most következnek az oltások és a chip. A vállra vehetö hordozótáska , a stabil utazótáska, az ágya a hám a póráz (már szaladni és ugrálni is tud !) eddig kb 30.000 Ft. A drága kajáról már nem is beszélek, hiszen örülök, hogy eszik
Midezért kárpótol hihetetlen ragaszkodása, kedvessége, bohóckodása, tanulékonysága. Öröm nézni, hogyan lesz kutya abból a remegö talált kupacból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!