A kutyám csomó sót evett. Lehet valami baja?
Figyelt kérdés
Ma megettem 2 perecet, amiről leszedtem a sót (tudjátok azt a nyúlós félét:D). A kutyám pedig megtalálta és megette. Lehet valamilyen súlyos baja?2011. jún. 15. 22:00
1/6 Torpetipi válasza:
Lehet. LAssabb lesz a vérkeringése, és ugyanúgy nem emészti meg, mint a krumplit.
De a vérkeringés, csak annyi mennyiségtől lassul le a sűrűsödés miatt, ha annyit evett, amennyi egy embernek is ártana.
2/6 anonim válasza:
hát ha nem kölyök és a kutyához viszonyítva nem sok az a só akkor súlyos baja nem lehet szerintem figyelj rá azért és máskor óvatosan a fűszerekkel kutya közelben
3/6 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva elég sok volt, mert én nem szeretem és még a legkisebb darabokat is leszedtem...Ráadásul kistestű kutyám van.
Amúgy most alszik nyugisan. Az előbb elég sokat ivott.
2011. jún. 15. 22:06
4/6 anonim válasza:
Hát nem tett neki jót, de azért túléli.
5/6 anonim válasza:
Sok vizet itass vele, mert a só elvonja a szervezettől a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!