A kutyák hogyan fejezik ki szeretetüket?
Azt mondják, hogy a kutyák feltétel nélkül szeretik a gazdájukat. De ezt honnan lehet tudni?
Van egy vizslám aki nemsokára 4 éves lesz. Úgy tudom, hogy a vizsla amúgy is jobban kötődik a gazdájához mint más kutyák. Mindig én játszok vele a legtöbbet, ha kint eszek mindig csorog a nyála ezért adok neki belőle egy kicsit :D (édességet nem), télen a -10 fokba is kimegyek hozzá, mindig megsimogatom és ölelgetni is szoktam. Ha szépen lágyan elkezdem simogatni az arcát amikor fekszik, akkor mindig becsukja a szemét vagy félig nyitva van. Tiszta aranyos.. :). Biztos értékeli ezeket a dolgokat. De hogyan fejezi ki?
14/L
Hát az enyém ég azt szokta hogy ha nem simogatom akkor az orrával elkezdi lökdösni a kezem addig ameddig nincs rajta :D
Amikor ülök akkor ráteszi a fejét a combomra és sóhajt egy nagyot. Vagy rám mászik és a vállamra rakja a fejét. Hát ős is elég nehéz... :D
Szerintem érzed.de van pár jel:
Nyalogat,bújik,csóválja a farkát!!!!
De szerintem minden gazdi megérzi ha szereti őt a kutyája!!!!!!!!!!:))
Ő már kiskorában se nyalogatott senkit. Néha amikor odarakom az orrához a kezemet akkor kapok egy kicsit :D
Amúgy mindig 1-2 óra között járok haza suliból és ő mindig ott vár a kapunál. Anya mondta már sokszor, hogy olyat szokott csinálni, hogy elkezdi csóválni a farkát, megfogja a labdáját és szalad a kapuhoz. Akkor járok az utca végén :) Amikor leülök a lépcsőre akkor oda ül mellém és együtt nézünk a semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!